Rudy Giulianin paljastukset vasta raapaisseet pintaa - Kaikkien aikoj…

archived 17 Oct 2020 13:26:06 UTC
Sammio

Rudy Giulianin paljastukset vasta raapaisseet pintaa – Kaikkien aikojen poliittinen skandaali

MikkoPaunio
4 52
Rudy Giuliani on paljastanut kaikkien aikojen poliittisen skandaalin. Watergate skandaali on hyttysen surinaa tämän rinnalla. Ette ole koskaan lukenut tai kuullut mitään vastaavaa ikinä.
 
Rudy Giuliani ja hänen työntekijänsä ovat nyt käyneet läpi Hunter Bidenin tietokonekorjaukseen jätetyn kovalevyn sisältöä vasta 25% ja jo nyt paljastettu sisältö osoittaa yksiselitteisesti, että Joe Biden on johtanut rikollisperhettä, jonka ansaintalogiikka perustuu kiristykseen (engl. racketeering).
 
Mafian racketeering taktiikka ja sitä vastaan tehty lainsäädäntö eli RICO laki (engl. Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act) tuli Rudy Giulianille tutuksi, kun hän pisti 1990 syyttäjänä mafian ahtaalle New Yorkissa ja tuli tämän vuoksi valituksi republikaanina NYC:n pormestariksi myöhemmin.
 
Nyt hän toteaa podcast’ssään (alla linkki podcastiin) RICO-tunnusmerkit täyttyvät täydellisesti Joe Bidenin rikollisperheen – Giuliani käyttää sanaa ”crime family” – kohdalla. Kyseinen ”Sopranos” perhe on systemaattisesti viimeisten 30 vuoden aikana käyttänyt Joen poliittista asemaa hyväkseen ja tehnyt siitä perheen hankintalogiikan kivijalan. Viimeisimmät laittomuudet ovat liittyneet Ukrainassa ja Kiinassa Joe Bidenin asemaa hyödyntämällä tehtyihin afääreihin, joista saadut tuotot nousevat satoihin miljooniin dollareihin.
 
Tarinalla on surkea loppu. Hunter Biden’lla on vakava crack kokaiini riippuvuus ja hän on ollut jatkuvasti katkaisuhoidoissa, joista hän tosin usein on karannut polttamaan crack’ä. Hunter oli huhtikuussa 2019 vienyt tietokoneensa Delawaressa huollettavaksi huonossa kunnossa ja oli tuskin kyennyt allekirjoittamaan huoltosopimuksen, johon sisältyi klausuuli, että jos tietokonetta ei haeta 90 päivässä pois, siitä tulee huoltoliikkeen omaisuutta. Ilmeisesti Hunter yksinkertaisesti unohti tietokoneen liikkeeseen.
 
Huoltoliikkeen omistaja tuli huolestuneeksi nähtyään Bideniin liittyvää Ukrainauutisointia, ja pelästyi, että hänellä on vaarallista informaatiota tietokoneen kovalevyllä. Hän toimitti lopulta tietokoneen FBI:lle, joka ei tehnyt mitään. Huoltoliikkeen omistaja otti kopiot kovalevyn sisällöstä, jotka hän luovutti lopulta lakimiehen välityksellä Rudy Giulianille.
 
Sisältö on huikaisevan karmaisevaa. Yhdestä Hunterin viestistä tyttärelleen selviää, että Joe otti puolet Hunterin saamista tuloista, Tai, kun Kiinan diili oli selviämässä sovittiin, kuka saa mitäkin. Edunsaajina oli ilmeisesti John Kerryn poikapuoli Devin Archer (convicted federal felon!) ja joku USA:n tunnetun rikollisperheen vesa. Big Guy oli kuitenkin se, joka päätti sähköpostiviestin mukaan. Nyt on selvinnyt, että Big Guy on Joe Biden. Tämä on Foxnewsin etusivulla nyt.
 
Rudy Giulianilla on hallussaan Hunter Bidenin allekirjoittama huoltosopimus ja eilen Hunterin lakimiehen lähettämä sähköposti, jossa pyydettiin huoltofirmaa palauttamaan kovalevy.
 
Kuunnelkaa lontoon kieltä osaavat Giulianin uusin podcast. Kannattaa kuunnella seuraavien päivien aikana päivitykset, joista lopulta selviää koko karmeuden lopulliset ääriviivat. On jopa todennäköistä, että Bidenin kampanja keskeytetään. CBS – osa V-mediaa – kysyi eilen lentokentällä Bideniltä NY Post’n paljastuksesta. Hän kieltäytyi vastaamasta mitään.
 
https://rudygiulianics.com/podcast-common-sense/
MikkoPaunio
Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittalla on dosentuuri Helsingin yliopistossa epidemiologiassa. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40. Kirjoittajan uusin julkaisu on Auditoriumin 2015 julkaisema "Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset. Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö.

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (52)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
  1. jockerantanen
    Jocke Rantanen #3265900
    Tallessa on, pdf:nä.
  2. Tero Luostarinen
    Tero Luostarinen #3265912
    On Ameriikka sekaisin .
    Vain sekopäitä ja rikollisia presidenttiehdokkaina
    tiedän , tämä on vihapuhetta , kai
      • Tero Luostarinen
        Tero Luostarinen #3265927
        Vastaus kommenttiin: #3265924
        jep….Olin parikymmentä vuotta sitten viiden viikon lomalla floridassa. Kierreltiin vaimon kanssa sitä osavaltiota…
        olihan se kokemus, ja kun tuli Suomeen niin jotenkin tuntui että vihdoin pääsi takaisin täysijärkisten joukkoon
    • Tero Luostarinen
      Tero Luostarinen #3265932
      Vastaus kommenttiin: #3265922
      no, eiköhän valtamedia pyri asian vaikenemaan jos jotain negatiivista Bidenistä löytyy.
      toki ensin on faktat tarkastettava, että onko tuo sinnepäinkään totta vai rebublikaanien juonmittelua =)
      kaikki on Amerikassa mahdollista , saapa nähdä
      • MikkoPaunio
        Mikko Paunio #3265949 Kirjoittaja
        Vastaus kommenttiin: #3265932
        Nyt ne ei pysty. Giuliani pystyy yksin podcast’llään tuottamaan julkiseen keskusteluun kaiken haluamansa.
        • Tero Luostarinen
          Tero Luostarinen #3265987
          Vastaus kommenttiin: #3265949
          Mielenkiintoista oli se että Facebook ja twitter estivät New York Postin jutun linkittämisen ja jakamisen.
          Sitten myöhemmin Twitter sallikin jutun linkittämisen, ilmeisesti alkoi tulla kovaa painetta sananvapauden suhteen ……
          on kyllä media ihan sirkusta tänä päivänä
          • jockerantanen
            Jocke Rantanen #3266005
            Vastaus kommenttiin: #3265987
            Olen kysynyt aikaisemminkin:
            Onko teesi hyväksyttävä, että alustan pitäjällä on yksinomainen oikeus päättää mitä julkaistaan ja mitä ei?
            Nykyään tämä tarkoittaa jo maailmanlaajuisesti sitä että yksi heppu voi ja päättää maailman uutisoinnista, vaikkapa Fb tai Google, eli siis ko. putiikin johtaja.
            Sama koske pienemmässä mittakaavassa myös esim. Suomen ns. lehdistöä joka on käytännössä jo kokonaan netissä. Paperilehden ymmärrän ja hyväksyn, siellä on tila rajallinen ja jokaisen jutun julkaisu maksaa myös lehden omistajalle.
            Mutta Internetissä tila on rajaton, julkaisu ei maksa mitään alustan omistajalle. Päinvastoin, mitä enemmän julkaisuja sitä enemmän mainostuloja.
            Olisiko oikeampaa muuttaa kriteerejä niin että julkaisu on vapaata ja vastuussa on vain kirjoittaja?
            Alustan pitäjällä olisi oikeus poistaa ns. hävyttömät ja vastaavat jutut mutta ei oikeutta poistaa juttua joka ei ole tällaisten kriteerien vastainen.
            Siis riippumatta siitä ketä juttu koskee tai kritisoi ja onko kritiikki totta vai tarua.
            On myös täysin käsittämätöntä että maailmassa eniten ihmisiä tapattanutta (murhannutta) ideologiaa saa vapaasti mainostaa ja sen puolesta tehdä propagandaa? Enkä tarkoita natsismia jonka kehuminen on kiellettyä.
            Kommunismi on ikäänkuin edelleen täysin hyväksytty ideologia huolimatta sen hirmuteoista ja siitä että sen mukaan toimivissa valtioissa pidetään työväestöä edelleen valtion toimesta lähes orjuuteen verrattavissa olosuhteissa, viedään väkisin väestöä ”uudelleen koulutettavaksi” (aivopestäväksi).
            Ja varmuudeksi, natsismi ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävä ”ideologia”. Sen pitää olla kielletty ja pysyä sellaisena.
            Edit: Lisätty sana ”hyväksyttävä”.
            • Tero Luostarinen
              Tero Luostarinen #3266010
              Vastaus kommenttiin: #3266005
              kuten tässäkin ketjussa huomaat, sinäkin olet leimattu sekopääksi kun menet ihan itse asioita miettimään ja niistä kirjoittamaan….
              en oikein ymmärrä mikä virka tälläisellä blogipalvelulla on jos täällä ei voi asioista keskustella ja linkitellä juttuja esim. Ameriikan mediasta ilman että leimataan sekopääksi tai sensuroidaan ?
  3. viljoh9
    Viljo Heinonen #3265928
    Kyse on Pidenin pojan Hunterin rikollisuudesta, ei presidenttiehdokkaan. Tapaus varjostaa varmasti tulevia vaaleja, mutta tuskin nostaa Trumpia presidentiksi toiselle kaudelle. Piden on edelleen pienempi paha kahdesta kelvottomasta.
    • mjkrie
      Mika Riekki #3265989
      Vastaus kommenttiin: #3265928
      Jos olisit katsonut sitä linkitettyä podcastia, niin Giulianin pointti oli se, että Hunter ei ollut kykenevä minkäänlaiseen vastuuseen koska oli pitkäaikainen huumeiden käyttäjä, ja jatkuvasti vieroitushoidossa tai huumeissa. Joe Biden itse käytännössä oli se taustavaikuttaja, joka määräsi homman, ja jolle maksettiin RICO asetusten vastaisesti rahaa. Hunterista tuleva kuva kovalevyn sisältöjen mukaan on sellainen, ettei hänelle voi luottaa edes kymmentä dollaria maidon ostamiseen kaupasta.
      Ei liene yllätys, että USA:n sotilasjohto haluaisi mieluummin Bidenin ylipäälliköksi, koska Trump, joka on tullut korruptoituneen politiikan ulkopuolelta, ei ole samalla tavalla johdateltavissa rahalla.
      USA:n vasemmisto median kiertely aiheen ympärillä on yhä naurettavampaa. Varmasti tekisi mieli kirjoittaa asiasta vapaasti, mutta kun ei vaan voi, jos ei halua Bidenia vankilaan. Sen sijaan CNN kirjoittaa kyllä, kuinka taas kyse on Venäjän vaikutuksesta, ja että sitäkin tutkitaan, ja kuinka Trump kehtaa mustamaalata Bidenin kampanjaa sillä 😀
      • jockerantanen
        Jocke Rantanen #3266036
        Vastaus kommenttiin: #3265989
        Näinhän se on.
        USA ei ole neljään vuoteen aloittanut yhtään sotaa.
        Sotateollisuus, jota punavihreät niin kovasti ovat arvostelleet, alkaa kai olla jo paniikissa kun uusia tilauksia ei tule riittävästi.
        Samoin he ovat arvostelleet sitä kun USA soti ja hyökkäsi sinne sun tänne, siitä että USA ei suostukaan yksin vastaamaan heidän, siis Euroopan punavihreiden turvallisuudesta, Venäjän karhua vastaan.
        On tämä maailma sekaisin.
  4. Esko Karinen
    Esko Karinen #3265929
    Tämä ei tule ihan yllätyksenä siinä mielessä, että ns. Irishman (Biden on myös irlantilaista juurta), kertoi järjestäneensä korpilakon jolloin Bidenin kilpailijan kampanja estyi ja Biden voitti nuorena senaattorin paikan vanhalta konkarilta, sotasankarilta jota pidettiin varmana voittajana.
    Biden olisi varmaan itsekin Vietnamin sodan sankari, mutta astma yllätti tämän urheilukentillä menestyneen. Unohti mainita astmastaan muistelmissaan.
    Irishman toimi Jimmy Hoffan palkkamurhaajana ja ilmeisesti murhasi Hoffan mafian palkkaamana. Lisää kirjassa ”I heard you paint houses”, mikä on slangia ja tarkoittaa palkkamurhia. Hoffa soittaessaan ensimmäisen kerran Irishmanille kysyi tätä.
  5. MauriLindgren
    Mauri Lindgren #3265936
    ”Please vote for @ JoeBiden to save this country”.
    Ei kannata arvata ellet tiedä kenen uunituore vetoomus on kysymyksessä.
  6. Lumedemokratia
    Esa Heikkinen #3265938
    Johan on markkinat! Näyttää jo USA:n vm tekevän Giulianista Venäjän disinformaation uhria… kovaa peliä.
    • Tero Luostarinen
      Tero Luostarinen #3265985
      Vastaus kommenttiin: #3265979
      Jos et huomannut täällä keskustellaan Amerikan mediassa olevista uutisista.
      On totta että Amerikassa mediassa käynnissä täysi sirkus , molemmilla osapuolilla on kannattajansa ja sekavaa infoa tulee joka tuutista siellä.
      Se että myös Bidenistä on negatiivisia asioita esillä on toki vaikeaa ymmärtää täällä meillä missä meidän mediamme tuo esille vain sitä yhtä totuutta = Trump on hullu ja paha
      Mitään harhaista ei kyllä ole se että näistä asioista täällä kirjoitellaan
    • PekkaNrnen
      Pekka Näränen #3265996
      Vastaus kommenttiin: #3265979
      Mika, täällä on taas sekopäiden kokoontumisajot menossa😁.
      Yleisessä tiedossa on, että Trumpin tukijoilta on odotettu ns. lokakuun yllätystä muutamaa viikkoa ennen vaalipäivää ja tämä on ilmeisesti Giulianin yritys sellaiseksi. Suomen Trump-uskovaisten lahko sitten innolla levittämään tätä …
      Itse olin arvellut, että Biden olisi nyt lokakuussa ”paljastettu” kymmeniä lapsia murhanneeksi pedofiiliksi, melko vaatimatonta tämä😂
      • Tero Luostarinen
        Tero Luostarinen #3266003
        Vastaus kommenttiin: #3265996
        Oletko koskaan miettinyt että tänne saattaa kirjoittaa joku jolle on aivan sama kuka Amriikassa tulee presidentiksi ?
        Ja että vaikka sellainen kirjoittaja/t nyt kertoo/vat löytäneensä Amerikan mediasta juttuja, ei tee hänestä / heistä sekopäätä ?
        Ei kannata Suomalaisten alentua samaan kun Ameriikkalaisten, eli alkaa haukkumaan toisiaan siksi että joku on jostakin erimieltä
      • jockerantanen
        Jocke Rantanen #3266007
        Vastaus kommenttiin: #3265996
        Että oikein ”yleisessä tiedossa”? Kas kun en ole kuullutkaan?
        Vähän niin kuin ”kaikkihan sen tietävät”.
        Btw. onko pelkoa että tuollainen paljastus Bidenistä on vielä tulossa?
      • kalevikamarainen
        Vastaus kommenttiin: #3265996
        Tiedä nyt sitten sentään sekopäiden kokoontumisajoista, mutta lähdekritiikittömistä ainakin voidaan puhua:
        ”WASHINGTON — The intelligence agencies warned the White House late last year that Russian intelligence officers were using President Trump’s personal lawyer Rudolph W. Giuliani as a conduit for disinformation aimed at undermining Joseph R. Biden Jr.’s presidential run, according to four current and former American officials.
        The agencies imparted the warning months before disclosing publicly in August that Moscow was trying to interfere in the election by taking aim at Mr. Biden’s campaign, the officials said. Mr. Trump and Mr. Giuliani have promoted unsubstantiated claims about Mr. Biden that have aligned with Russian disinformation efforts, and Mr. Giuliani has met with a Ukrainian lawmaker whom American officials believe is a Russian agent. – – -”
        https://www.nytimes.com/2020/10/15/us/politics/giuliani-russian-disinformation.html
        Voipa jäädä kaikkien aikojen poliittinen skandaali nyt syntymättä.
        X
        X
          • kalevikamarainen
            Vastaus kommenttiin: #3266035
            Time:
            ”Throughout the campaign, Trump has tried to wrong-foot Biden with claims of corruption against his son. But the tactic appeared to backfire during the first presidential debates, when Biden denied the allegations, expressed pride in his son Hunter for overcoming drug addiction, and brought up the military-service record of his late son Beau, who died of cancer in 2015. Republican strategists urged Trump to stop attacking Biden’s family, as the tactic was failing to win over voters.
            The new report from the New York Post is not likely to change that dynamic, says Frank Luntz, a longtime GOP pollster and communications consultant. “Trump voters may be outraged,” he says on Wednesday. “But it won’t swing a single vote.””
            https://time.com/5900157/rudy-giuliani-revives-attack-on-hunter-biden-with-highly-suspicious-leak/
            X
            • MikkoPaunio
              Mikko Paunio #3266045 Kirjoittaja
              Vastaus kommenttiin: #3266039
              Tuohan on poliittisesti tarkoituksenmukaista toiveajattelua Time lehdeltä. V-media tekee ihan mitä tahansa saadakseen Sopranos-perheen pomon presidentiksi ja suon kuivaajan pois presidentin pallilta.
        • MikkoPaunio
          Mikko Paunio #3266037 Kirjoittaja
          Vastaus kommenttiin: #3266031
          Kannattaa muuten kuunnella Giulianin viimeisin podcast, koska siinä hän käsittelee Venäjää ja sen korruptiota. Ei kovin kivaa kuultavaa Putinille.
        • MikkoPaunio
          Mikko Paunio #3266042 Kirjoittaja
          Vastaus kommenttiin: #3266031
          Bo Erickson CBS
          @BoKnowsNews
          I asked Joe Biden: What is your response to the NYPost story about your son, sir?
          He called it a “smear campaign” and then went after me. “I know you’d ask it. I have no response, it’s another smear campaign, right up your alley, those are the questions you always ask.”
  7. Veijo Järvinen
    Veijo Järvinen #3265997
    No voi voi. Tämähän nyt on aivan small potatoes sen rinnalla että (sarkasmivaroitus), koko demokraattipuolueen johto kuuluu kauhistuttavaan saatananpalvojien pedofiilirinkiin, jota vastaan presidentti taistelee yksin kuin Captain America, Teräsmies tai Batman konsanaan… O sancta simplicissimus, sanoivat jo wanhat roomalaiset.
    • ManuKorkman
      Manu Korkman #3266017
      Vastaus kommenttiin: #3265997
      Luojan kiitos, että Bidenin 30 vuotinen rikollinen toiminta paljastui vihdoin. Kiitokset Giulianille pyyteettömästä ja sankarillisesta toiminnasta. Sääli, että Biden paljastettiin vasta nyt, kun paljon ennakkoääniä on jo annettu. FBI pitkä ———-.
      Sarkasmi varoitus.
  8. MatiasTurkkila
    Matias Turkkila #3266000
    Hmm.. Twitterin pitäisi varmaan nyt sitten sulkea koko Uusi Suomi pois näkyvistä, koskapa Mikko tällaisen blogin meni tekemään.. 🙂
    • Tero Luostarinen
      Tero Luostarinen #3266013
      Vastaus kommenttiin: #3266000
      hyvä idea.
      hän teki suorastaan ajatusrikoksen, viha-ajatteli että Bidenissäkin voi olla jotain vikaa / hämärää
      Meni vielä kertomaan mistä sai idean ( Ameriikkalainen media )
      Hänen on oltava suorastaan sekopää kuten viisaammat tuossa kertoivat
      • MauriLindgren
        Mauri Lindgren #3266065
        Uusi kommentti Vastaus kommenttiin: #3266020
        Koska ketään ei oikeasti kiinnosta.Ja keitä kiinnostaa, niin heillä on omat kanavat käytössä.
  9. maxjussila
    Max Jussila #3266019
    Ottaen huomioon Yhdysvaltain ”defamation of character’-säädökset ja oikeudenkäynneissä loukatulle määrätyt korvaukset JA se, että Giuliani on juristi…
  10. kainiemelainen
    Kai Niemeläinen #3266033
    Tiedätkö, Paunio, USA:ssa on presidentinvaalit menossa? Vaalitaistelu on uhkaavasti menossa Bidenille, joten Trumpin kampanja, johon Giuliani kuuluu, työntävät kaikenlaista törkyä nettiin. Ne, jotka uskovat tämänkaltaisiin paljastuksiin, ovat niitä, joita kampanjoissa kutsutaan hyödyllisiksi idiooteiksi.
    Tottakai tietokoneliikkeen heebot ottavat varmuuskopiot tuhottavaksi tuoduista kovalevyistä ja tottakai ne toimittavat levyn tiedot Trumpin tukijoukoille. Ja ilman muuta tukijoukot kertovat julkisuuteen oikeat tiedot… Kaikki tämä on tietenkin päivänselvää!
  11. MauriLindgren
    Mauri Lindgren #3266046
    Teknologian online julkaisu TechCrunch summasi omasta näkökulmastaan jutun kummallisuuksia ja päätyi tulokseen, että tämä kaikki on voinut tapahtua.Se tosin on vaatinut sinä tapauksessa käsikirjoituksen.
  12. PaavoVaattovaara
    Paavo Vaattovaara #3266058
    Uusi kommentti
    Onpa hyvä, että en ole valitsemassa Yhdysvaltain presidenttiä.
    • MauriLindgren
      Mauri Lindgren #3266064
      Uusi kommentti Vastaus kommenttiin: #3266058
      Moni haluaisi.Maan kannalta merkityksellisin vaali ikinä.Sen näkee jo ennakkoon äänestävien jonoista.Trumpin kannalta maasa löytyy liian vähän 45-60 vuotiaita valkoisia ei collegen käyneitä miehiä.Ja juuri heitä paljon vähemmän kuin viimeksi.
0%
10%
20%
30%
40%
50%
60%
70%
80%
90%
100%